fbpx

G&M Erhverv

Økologisk Double Gauze digital print

Vores økologiske musselin har fokus på de højeste internationale standarder i forhold til økologisk produktion, miljøhensyn og sociale forhold i hele produktionskæden. Double Gauze stof er et dobbelt lag af gazelignende løst vævet bomuldsstof også kaldet musselin eller muslin. Stoffet har et helt enkelt, fantastisk let og organisk udtryk. De to lag musselin stof er med lette sting og i et regelmæssigt mønster syet sammen, hvorved tekstilet nu fremstår som ét og ikke længere er så transparent. Den løse vævning giver et åndbart, svalende og luftigt udseende samtidig med det dobbelte lag giver stoffet en vis tyngde og godt fald.

Viser et enkelt resultat

Hvad er musselin?

Allerede tidligt blev Musselin opdaget som modestof og har nu fejret sin revival i et stykke tid. Det superbløde stof af rent Bomuld imponerer med et pragtfuldt, blødt fald. På denne måde er Musselin perfekt til alle luftige og beklædningsstykker, der falder blødt, som bluser, tunikaer, kjoler eller nederdele. Også de små glæder sig over et par nye bukser eller et tørklæde af den bløde Musselin – så må det gerne være til en sutteklud eller stofble.

Tips til vask af musselin:

musselin åbner sig ved høje temperaturer og har derfor bedst af at blive vasket på 95 grader, så sæbevandet kan skylle gennem fiberen og fjerne snavset i bomulden. Det er dog vigtigt at læse vaskeanvisningen! Det er nemlig forskelligt, hvad den enkelte bomuldsvare tåler af max. temperatur. Det har vi gjort nemt for dig, ved at du på alle vores metervarer kan se vaskeanvisninger. Bomuld kan holde til både presning, rulning, rensevæsker samt strygning ved høj temperatur – dog ikke højere end 200 grader.