+45 70 60 59 52

info@g-merhverv.dk

Min. ordre

10 m. pr. farve/kvalitet

Man - Fre: 8:00 - 16:00

Online webshop altid åben

Stof grossist

G&M erhverv gør det lettere for dig, når du skal finde større mængder stof af høj kvalitet til engros priser. På tværs af vores mange kategorier kan du gå på opdagelse i et stort udvalg af forskellige metervarer til gode priser. Som stofgrossist leverer vi metervarer både til nybegyndere og professionelle virksomheder inden for forskellige tekstilområder – herunder håndværker, designer, til begivenheder og detailhandel.

Uanset projekt og opgave er vi sikre på, at have den helt rette mængde og kvalitet, som du har brug for. Se et stort udvalg af vores metervarer online her på siden. Vi har mange meter stof på lager, så hvis du ikke finder det rette, er vi sikre på, at vi nok skal finde noget til dig hos vores mange samarbejdspartnere.

Tæt kontakt til stof producenter

Da vi har direkte kontakt til producenter af forskellige metervarer rundt om i verden, er vi i stand til at stå til ansvar for alle vores produkter. For vores mange glade og tilfredse kunder betyder dette høj kvalitet, ensartede farver, nem genbestilling og en stor varebeholdning, så du kan være sikker på, at vi ikke løber tør for dine yndlings materialer.

Engros priser og lav minimumskøb på metervarer

G&M leverer ekstremt konkurrencedygtige priser på alle metervarer samtidig med, at vi henvender os til kunder i alle størrelser. Uanset om du køber stof til et større projekt eller blot er på udkig efter et par meter til et mindre hobbyprojekt, kan vi opfylde dit behov.

Kundeservice og rådgivning

Vi har mange års erfaring med metervarer og vi kan derfor tilbyde den bedste hjælp. Vi har stor fokus på, at rådgive dig, der ikke har den største erfaring med tekstiler og metervarer. Så søger du materialer til et projekt, så sidder vi klar til at hjælpe dig via telefon og e-mail.