fbpx

G&M Erhverv

hvordan får vi dig i mål?

Hos G&M giver vi dig kompetent rådgivning, så du bedst når fra start til slut. Om du er en opstartsvirksomhed eller en større spiller på markedet, er underordnet, da vores mål er, hvordan vi bedst muligt får dig igang med dit næste projekt.

1. Tilmelding

Du opretter dig gennem vores tilmeldingsformular i øverste højre hjørne. Her skriver du blandt andet dit CVR Nr. og en kort beskrivelse af, hvad din virksomhed beskæftiger sig med. Vi accepterer manuelt din tilmelding, når den lander i vores system.

2. Uforpligtende samtale

Du bliver ringet op af os, hvor du samtidig bliver godkendt til at se priserne til vores mange metervarer. Her tager vi også den første indledende samtale, hvor vi tager en uforpligtende snak om, hvilket projekt du står og skal i gang med, samt hvad dit behov er.

3. Stofprøve

Alt efter udfaldet i det tidligere step, kan du eksempelvis få tilsendt stofprøver af 3x3 cm, 1 meter eller noget helt tredje. Et par dage efter du har modtaget prøverne, ringer vi dig op til en opfølgende samtale, hvor der kan laves justeringer ift. kvalitet eller materiale. 

4. Bestilling

I dette step får du via. hjemmesiden eller gennem os, lagt din første bestilling på den ønskede metervare.

5. Levering

Vi modtager det til kvalitetskontrol i vores lager i Aarhus, hvorefter vi får det sendt ud til din adresse. 

6. Næste projekt

Skal du designe den næste kollektion og har brug for rådgivning, sidder vi klar til at hjælpe dig igen.

Fokus på dig og bæredygtighed

G&M valgte i 2018 at lukke sin fysiske butik i Århus og dermed satse 100% på internethandel, for at leve op til sine mål. Dette har betydet, at virksomheden i dag har et meget større udvalg af metervarer til gode priser. I dag er der ikke unødvendige udgifter i forbindelse med husleje og diverse andre omkostninger, hvilket kommer dig som kunde til gode. G&M er ikke gået ned på deres gode service, som mange kunder har nydt godt af, tværtimod er de blevet bedre til at infomere, rådgive og servicere kunder fra spørgsmål angående en metervare til levering af stoffet. 

G&M har desuden to store lagre i henholdsvis Tyskland og Holland hvor deres metervarer bliver opbevaret. Virksomheden benytter i dag sit lokale i Århus som showroom samt til at kvalitetstjekke metervarer der skal sendes ud til kunder. Derudover har G&M et stort netværk af kollegaer placeret rundt omkring i Europa, hvilket gør det muligt for kunderne at finde helt specifikt det der står og mangler. 

Hos G&M lægges der vægt på et nærhedsprincip og at den personlige kontakt med hver enkelt kunde er afgørende, uanset om det er via opkald eller en mail. 

G&M har stort fokus på udvalg af metervarer i høj kvalitet og bæredygtighed fra plante til metervare. Størstedelen af vores metervarer er som minimum OEKO-TEX certificeret, på den måde kan vi sikre os at der er fokus på at minimere skadelige og farlige kemikalier i det endelige produkt.

Læs mere om økologiske metervarer ved at klikke på knappen herunder.

Gør som Flere tusinde erhvervsdrivende

Opret din virksomhed i vores system og få adgang til et stort udvalg af metervarer til engros priser. Oplev en af Skandinaviens største udvalg af bæredygtige metervarer og få hjælpe eller bliv inspireret til dit næste projekt.