fbpx

G&M Erhverv

Din metervarer ekspert

G&M erhverv er en af Skandinaviens førende leverandør af metervarer og rådgivning. Vi hjælper dagligt forskellige virksomheder med produktion af små og store projekter. Vi har aftaler med store producenter af metervarer fra hele verden. 

Disse aftaler kommer dig til gode som erhvervsdrivende. Om du skal bruge stof til et projekt som skrædder, designer eller noget helt tredje, så kan vi levere netop det, som du ønsker. Vores mange aftaler og mange års erfaring sikrer dig en dygtig leverandør.

0
Større projekter
0 mio.
Meter stof på lager
0 +
Tilfredse erhvervskunder

metervarer i høj kvalitet

Virksomheden har gennem årene udviklet sig meget. Det der begyndte som et lille hobbyprojekt i Aarhus, er i dag en af Skandinaviens største online forhandlere af metervarer. Vores mange års kendskab til branchen og erfaringer med stof og tekstiler gør, at vi har en udbredt viden. Vi kan derfor hjælpe dig med de helt rigtige løsninger.

Siden vores start er vi på en fortsat søgen efter kvalitetsforbedringer. Når alt kommer til alt, skal du være i stand til at stole på mere end bare forskellen mellem pris og kvalitet. Vi bruger derfor lang tid på at udvælge de helt rette materialer. Vi har derudover stor fokus på økologiske og bæredygtige metervarer. Alt dette for at sikre en kvalitet i verdensklasse.

Ejer Saleh Zormati

Et familieforetagende der går videre til anden generation

Mine forældre har altid drømt om at tilbyde danskerne den bedste service, rådgivning og unikke stofkvaliteter. Dette forsøger jeg på bedste vis, at bære med mig videre til hele Skandinavien. 

I 2018 valgte vi at lukke vores fysiske butik i Aarhus, og dermed satse 100% på internethandel, for at leve op til vores mål. Dette har betydet, at vi i dag har et meget større udvalg af metervarer til gode priser. Der bliver ikke brugt unødvendige beløb på husleje og andre omkostninger, hvilket kommer vores kunder til gode. 

Ligesom for mine forældre, så handler det for mig om altid at have vores kvalitet i centrum. Samtidig er jeg konstant fokuseret på at reducere omkostninger, så vi kan sikre den bedste pris og høje service. 

Hos G&M lægger vi vægt på et nærhedsprincip og den personlige kontakt med hver enkelt kunde, uanset om det er via opkald, en mail eller et fysisk møde.