+45 70 60 59 52

info@g-merhverv.dk

Min. ordre

10 m. pr. farve/kvalitet

Man - Fre: 8:00 - 16:00

Online webshop altid åben

DREAM VELVET Møbelstof

Dream Velvet er et luksuriøst møbelstof der er lige så blødt som en drøm. Det strikkede stof har en kort luv og mat overflade for et ensformet, stilrent look. Fløjl og velour har længe været blandt de mest populære former for stof til møbelbetræk, og med sin høje slidstyrke og vandafvisende overflade tilbyder Dream Velvet følelsen af klassisk velour samtidig med at det er både langtidsholdbart og let at pleje. Det er velegnet både til offentlig og privat brug og vil få ethvert rum til at føles elegant og luksuriøst.

Dream Velvet Møbelstof: Tidløs elegance med moderne fordele

Dream Velvet er et sofistikeret strikket velourstof, der bringer elegance og komfort til dit interiør. Stoffet er produceret i Europa og består af 100% polyester. Med sin korte, bløde luv er den enormt behagelig at røre ved, og den strikkede struktur giver stoffet et let stræk i bredden der gør det lettere at arbejde med.

Dream Velvet er overfladebehandlet med Cleanaboo-teknologi, der gør stoffet vandafvisende. Væske vil samle sig på stoffets overflade i stedet for at trænge ind i materialet, og spildt vin, kaffe etc. vil kunne tørres op med en ren klud eller køkkenrulle. Med Dream Velvet får du derfor et materiale der er langtidsholdbart og som ikke er krævende at holde rent.

Sikkert og solidt

Dream Velvet har bestået “cigaret-testen”, hvilket betyder at det under test ikke antændtes ved kontakt med en glødende cigaret. Stoffet er derfor klassificeret som brandhæmmende og mere sikkert end lignende materialer uden dette certifikat.

Stoffet er også mærket som Petproof, hvilket betyder at det er designet til at modstå kæledyrs kløer og minimere risikoen for skader eller løse tråde. Med en solid Martindale-værdi på 30.000 er Dream Velvet slidstærkt og velegnet til både offentlig og privat brug. Det er også testet for at sikre at der er lav risiko for pilling, revner, eller misfarvning. Dream Velvet er et smukt og tidløst materiale der egner sig godt til møbelbetræk, boligtilbehør m.m. – også i hjem med firbenede beboere.