+45 70 60 59 52

info@g-merhverv.dk

Min. ordre

10 m. pr. farve/kvalitet

Man - Fre: 8:00 - 16:00

Online webshop altid åben

Kundecase: HandiWell

I denne case kan du læse og se, hvordan vi hjalp Marlene og hendes forretning HandiWell med udvikling af produkter, som har fokus på velvære og slidstyrke. Virksomhedens navn er en sammensætning af HANDIcap og WELLness, og det er lige præcis det, Marlene ønsker at tilbyde med sine produkter. 

Om Marlene og HandiWell

Marlene står bag HandiWell, og er mor til tre børn, hvoraf det ene barn er multihandicappet. Familien har gennem tiden manglet et sted, hvor de kunne købe tøj og ting, som er velegnet til hende, og som tilgodeser hendes særlige behov.

Det har især været svært, at finde beklædningsgenstande der er praktiske, skåner tøjet ved måltider, eller når hun savler lidt, som ikke sidder forkert, når hun er i kørestolen, ikke strammer, når hun har benskinner på, ikke trækker i mavesonden, og som samtidig ikke “skriger til himlen”, at man er handicappet. Marlene har kort sagt savnet beklædning, der får datteren til at se velklædt ud, men også noget, der kan kræse lidt for hende – og få hende til at være veltilpas. Derfor startede hun HandiWell, hvor Marlene får produceret tøj og andre gode sager til personer med særlige behov.

HandiWell er startet med salg af hagesmæk/spisestykker og specieldesignede super praktiske varmepuder.

Marlene Borregaard indehaver af HandiWell.